Търговията продължава: Звезда на БТВ отива в Нова!

0
1054

Водещата на „Тази събота и неделя“ сериозно се замисля да смени работодателя и даже вече била разпитала тук-там дали няма да се намери място за нея при конкуренцията. Мариана Векилска е поредната звезда на Би Ти Ви, която се загледа в Нова телевизия.

Основен вдъхновител за смяна на работното място на Мариана била нейната колежка Ани Салич. Двете са изключително близки от поне 20 години – още от времето, когато работят заедно в Канал 3 при Сашо Диков. После се местят в Би Ти Ви, но се разделиха, когато Салич реши да работи в Нова. Приятелките не крият, че нямат нищо против отново да работят заедно.

Говори се, че с течение на времето Векилска започвала да се чувства все по-зле в Би Ти Ви. Не била доволна, че й се налага да дели телевизионната слава с колежките си Жени Марчева и Диана Любенова, пише „Всеки ден“. Нещата се влошили, след като й дадоха да води информационния уикенд блок само от 8 до 9 часа, когато много от зрителите още спят и рейтингите са най-ниски.

Векилска се оплаквала, че за Марчева са запазени сериозните теми, за Любенова – развлечението и културата, а самата тя няма ресор, в който да дълбае. Всеки път се чудела с какво да пълни своя час от предаването така, че хем да е интересно, хем да не навлезе в територията на колежките си.

„Мариана не се чувства оценена. Отделно от това вече почти не са й останали приятели в телевизията. Всичките й близки се преместиха в Нова и е естествено да иска да работи с тях“, коментират запознати.

Допълнителна сол в раната наливат и слуховете, че конкурентите плащат в пъти повече, отколкото взима Векилска. Тя наскоро изпрати дъщеря си Габи да учи в чужбина. Това е огромен разход за семейството, който е трудно да се покрие само с една журналистическа заплата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук