УЖАСЯВАЩО В DAILYPRESS.bg! Шок след екзекуцията на дядо Стефан! Мъж се обадил на телефон 112, за да подаде сигнал по случая, но отговорът на операторката ще ви потресе!

0
8804
© Информационна агенция "Дейли Прес"

В предаването „Съдебен спор“ още нищят трагичната гибел на участника в продукцията Стефан Янев, видя Информационна агенция „Дейли Прес“. Мъжът бе убит дни, след като реши публично да разкрие, че дърщеря му държи като затворници трите си дъщери.

На 17 февруари съседка е била крайно притеснена за възрастният мъж.

Тя разказа колко шокиращи неща е чула от апартамента му: „Чух, че човека стене, след като ви даде интервю. Вратата на дома му беше заключена. Биеха го в коридора. Дъщеря му казваше „Аз ще те убия.“.Чувах, че го удря с нещо“, сподели тя.

„Викнахме със съседката полиция. Искаха да влязат, но никой не им отвори. Стояха половин час, но после си отидоха, без да видят какво се случва в апартамента“, каза още тя.

След дни Жоро Игнатов от предаването отново е на място и вика полиция. Този път вратата бе разбита от униформените, но вътре не е открит никой.

Млад мъж с будна гражданска съвест подава сигнал на 112. Антонио Иванов е видял Мария и семейството й на 19 февруари в мола.

„Отидох да си плащам сметките там и видях жената, мъжа и трите деца. Вече бях гледал предаването и се обадих на 112. От там ми казаха, че това е предаване е с развлекателна цел и това не са действителни случаи. Тогава реших да се обадя на вашия телефон. От продукцията ви ми казаха, че се работи по случая и пожелаха подробности“, разкри младежът.

Нана бе крайно възмутена от това, което е получил Иванов като отговор от оператора на телефона. Тя започна да пита публиката в „Съдебен спор“ дали им е смешно и развлекателно.

Отговорът на хората обаче бе, че всичко вече е трагично. „Аз като гражданин, мисля, че и от кукления театър да се обаждам, мисля, че щом звъня на 112, значи имам проблем“, заяви Гладуиш.

Тя дебело подчерта, че всяка една от показаните истории в предаването е абсолютно реална, действителна и достоверна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук