Ужасяващо в DAILYPRESS.bg TV: Мъж бе прострелян в главата от най-добрата си приятелка по време на излъчване на живо във Фейсбук (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

0
416

Девин Холмс от Тексас получи куршум в главата от най-добрата си приятелка като шокиращият инцидент се случи по време на предаване на живо на Facebook. Мъжът е оживял, но се намира в тежко състояние, а приятелите му се опитват да докажат на полицията, че произшествието е чиста случайност.

В събота, 31 март, Холмс, заедно с Кадилак Коулмън и Касандра Демпер отивали в Хюстън. По време на пътуването, компанията решила да зареди гориво на бензиностанция, както и да отпочинат за малко, съобщава Информационна агенция „Блиц“.

В същото време се пуснали на живо във Фейсбук. Комуникацията с аудиторията, която гледала излъчването, се оказала кратка. Касандра се заинтересувала от пистолет, който открила в салона на колата. Тя го грабнала, заредила го и въпреки предупрежденията на приятелите си, докоснала спусъка.

Куршумът ударил Дейвин в главата. Изплашените приятели бързо излезли от автомобила и се втурнали да се обадят на спешна помощ. Мъжът, чията кръв изтичала, бил спешно хоспитализиран, понастоящем той е в интензивното отделение в тежко състояние.

Полицията вече е разпитала Касандра и Кадилак, но не уточнява на кого от тях принадлежи оръжието. Разследването на инцидента продължава.

През 2013 г. Девин завършва университет, като освен английски, той говори свободно френски, испански и сръбски. На страницата му във Facebook има много снимки на дъщеря му, която на 10 март е навършила пет години.

Касандра
Дейвин

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук