Ужасяващо зверство! Мъж закла приятелката си след като тя отказа предложението му за женитба (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

0
595
В руския град Уфа 26-годишен мъж от Узбекистан жестоко уби млада 23-годишна жена с нож, поради това, че тя отхвърлила предложението му да се омъжи за него. Освен това жертвата му съобщила, че желае да сложи край на връзката им. Убийството се случи на обществено място, посещавано от доста хора – един от местните магазини за хранителни стоки.
След пъкленото си дело убиецът се опитал да се самоубие неуспешно, съобщава „Дейли Мейл“. Шокиращите кадри показва агонията на отхвърления ухажор, целия покрит в кръв, докато очевидци от магазина и майката на жертвата го засипват с обвинения за жестокото убийство. След това той даже моли хората около него да го довършат.

Тялото на убитата жена може да бъде видяно да лежи под фризер в магазина. Свидетел на бруталното престъпление казва, че мъжът я е наръгал 17 пъти. Той я е бил следил и я последвал, когато тя влязла в магазина.

Малко по-рано в злокобния ден убиецът е чакал пред нейната къща и тя се е опитала да се промъкне незабелязано и да избяга от него, разказва съсед.

Според съобщенията в местните издания, нейните родители са били против тяхната връзка и желанието му да се ожени за дъщеря им. Една от причините е понеже той има криминално досие в полицията.

Мъжът е причакал приятелката си с букет цветя пред магазина и е поискал тя да се омъжи за него. Младата жена е отказала и му е казала, че желае да сложи край на интимните им отношения. След това тя е видяна да се втурва в магазина с викове за помощ като вътре е била наръгана многократно до смърт от отхвърления ухажор.

В момента убиецът се намира в тежко състояние в болница с повдигнато обвинение в убийство.

Превод и редакция: БЛИЦ 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук