УЖАС! Българка ограбвала гърци, като ги упойвала с морфин! Има вече и смъртен случай!

0
1496

45-годишна българка е арестувана в Атина, след като стана ясно че е серийна грабителка. Нашенката избирала жертвите си по обяви във вестници – главно възрастни хора.

Тя се представяла като кандидат за домашна прислужница, но се задържала не повече от ден-два. Специалитетът й бил морфин, който слагала с чая или кафето. След като старците били упоени, тя ги ограбвала и изчезвала, предаде за Нова ТВ Бойка Атанасова, главен редактор на в. „Български новини“.

Според гръцката полиция има и един смъртен случай, като сега се разследва дали смъртта е настъпила от свръхдоза.

47- годишният Константин Паспиригас пък е задържаният в четвъртък тартор на престъпна организация, в която са забъркани още двама гърци и една българка.

Според полицейска информация в четвъртък той измъкна 30 000 евро от баба в атинския квартал Коридало, представяйки се за полицай. Подлъгали бабата, че дъщеря й е забъркана в катастрофа, където е ранено дете и поискали 30 000 евро, за да не влиза в арест дъщерята. Един от членовете на бандата отишъл в дома на бабата да вземе парите, но на излизане се сблъскал с неин роднина, който се усъмнил и позвънил в полицията.

В рамките на 24 часа той е бил задържан в кв. Калитея, заедно с 24 740 евро, които измъкнал от старицата. След последвалото разследване стана ясно, че същите са успели да измамят 21 възрастни хора и да измъкнат 207 000 евро. Българката се издирва./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук