Ужас! Известната с баджаците си водеща от Би Ти Ви в болница след нечовешка диета

0
1829

Върл противник на диетите е водещата на „Тази събота” и „Тази неделя” по Би Ти Ви Жени Марчева. Най-новата звезда на медията, която трайно остава на стола на Лора Крумова в предаването, отказва да спазва каквито и да било хранителни ограничения въпреки критиките на зрителите, че се нуждае от тях. Жени е категорична, че здравето й е по-важно от външния вид и се харесва и в сегашната си форма.

Марчева има тежък опит с диетите, заради които преди години се поболяла сериозно и дори се лекувала в болница. Оттогава колкото и да напълнее, не се подлага на никакъв режим.

„Два пъти пазих диети и се разболях. След първото ми раждане бях напълняла с 15 килограма и тогава прибягнах за първи път до диета. Резултатът беше трайно влошаване на здравето ми и едва се оправих”, споделя колежката на Марияна Векилска и Диана Любенова, които имат рубрики в нейното предаване. Журналистката често се ядосва на критиките към външността й, които отправят зрители на Би Ти Ви и е на мнение, че за дамите е много вреден модерният модел на супер кльощави звезди. Подобно тяло нямало как да се поддържа, освен ако не се гладува системно, което водело до заболявания и в крайна сметка болница, както станало в нейния случай.

„При втората бременност качих 12-13 килограма, но тях ги свалих от само себе си с движение. Това трябва да е начинът за борба с килограмите, а не изтощителни диети”, категорична е Жени Марчева.

Водещата не крие с днешна дата се чувства много по-добре и е забравила трудни моменти. Освен на успешна кариера, тя се радва на прекрасен съпруг и две деца. Единственото, за което съжалява, е че е родила първото си дете толкова късно, въпреки че със съпруга й са заедно от 12 години. „Така решихме. Имаше живот, който искахме да си вземем. Много пътувахме и се веселихме. Първата ми дъщеря я родих на 35 години, а втората – на 38. Ако сега бях с пет години по-млада, щях да родя и трето дете, но вече е късно. Изпуснах времето“, казва журналистката, която тази година ще чукне 41.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук