УМРЯХМЕ! Ченгетата разсъблякоха 92-годишната баба Мария. Това, което откриха ще ти счупи главата, просто леш! Нови снимки!

0
3072

BRADVA.BG представя шокиращ случай от последните дни, който ще ви остави без думи!

На мексиканско-американската граница в Ларедо, Тексас е арестувана 92-годишната Мария Естрада Санчез с повдигнато обвинение за наркотрафик в изключително големи размери.

Възрастната мексиканка е пробвала да прекоси границата на автостоп. При проверка, граничните полицаи открили под дрехите на старицата близо 24 килограма чист кокаин. Дрогата е била пресована в пакети и облепена по тялото на възрастната жена!

От граничен контрол предоставиха тази изумителна снимка:

Но това далеч не е най-шокиращото! Възрастната жена заявила пред властите, че работи за ЦРУ, и всичко е част от строго секретна мисия на американското правителство.

Шефът на полицията в Ларедо Рей Гарднър се е свързал с агенцията, от, където са потвърдили, че Мария наистина е била назначена там в периода 1972 – 1984 г. Нейната дейност в агенцията остава засекретена с гриф строго секретно, пише WNDR.

Според неофициална информация, през 70-те и 80-те години на 20-ти век ЦРУ е било част от операции по наркотрафик и „назначаване“ на контролирани от тях наркобарони в различни точки от света.

Мария е разказала на разследващите, че е участвала в правителствени операции за трафик на хероин от Лаос през 70-те и на кокаин в латинска америка през 80-те.

След медицински преглед е установено, че жената има силни признаци на деменция. Версията на психолози е, че възрастна жена се е завърнала в съзнанието си към „стария занаят“, а и явно е имала връзката, която да й набави огромното количество бял прашец.

Въпреки напредналата възраст на жената тя ще бъде изправена пред съда с обвинение за наркотрафик./BRADVA.BG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук