УНИКАЛНО! Първият СПА хотел за кучета на Балканите отваря врати у нас! Вижте КОГА и КЪДЕ!

0
1360

На 15 април в столичен мол се открива първият СПА хотел за домашни любимци на Балканите. Луксозният център за четириноги предлага апартаменти, в които гостите могат да спят, да гледат телевизия и дори да си канят компания. В комплекса има кучешки фризьорски салон, басейн за животни – любители на плувния спорт, фитнес с личен треньор и много други екстри.

Хотелът има ветеринарна клиника, лаборатория, в която могат да се правят изследвания на кръв и урина. В сектора за физиотерапия има уреди за възстановителни процедури с магнит, ултразвук и ток. Ще има възможност за хидромасаж и кучешка пътека за бягане, съобщава „Новинар“.

Стаите и апартаментите са мебелирани – с диванчета, легла, шкафчета и всичко необходимо, съобщи управителят Татяна Соколова. В тях има още телевизори и wi-fi. Служителите на хотела ще пускат на кучетата и котките програми и видеоклипчета по поръчка на стопаните им. Колкото до храната – любимците ще бъдат хранени съгласно предпочитанията си. За тези, които предпочитат домашна кухня, има готвачи.

 Източник: www.bnews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук