Ученици от община Кирково с награди за доблестни постъпки

0
757

Шест деца СОУ“Никола Йонков Вапцаров” в село Бенковски.бяха наградени днес за доблестни постъпки през годината. Учениците са потърсили съдействие от полицията, за да бъдат върнати намерени от тях телефони, пари и документи.

През месец август 2015 г. Вероника Чакърова, Борислава Тодорова, Анастасия Башева и Евелина Ковачева намерили в заведение в с. Бенковски скъп телефон и се опитали да открият притежателя му. Един от посетителите казал, че е негов, но момичетата се усъмнили и съобщили на полицай, с чиято помощ е открит истинският собственик.

В началото на декември 2015 година Кристиян Конев и Силвестър Хорчев намерили забравено портмоне на спортната площадка в СОУ “Никола Йонков Вапцаров”  Момчетата предали загубената вещ в полицейския участък в село Бенковски. Оказало се, че в портмонето имало телефон, пари и документи. Те били върнати на детето, което ги загубило.

Учениците получиха таблети от кмета на общината Шинаси Сюлейман и почетни грамоти за доблест, подписани от началника на РУ-Кирково Валери Спасов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук