Фики и Гюлджан ще кръстят сина си на Тони (снимки)

0
1253

Младоженците Фики и Гюлджан, които се разходиха до олтара вчера в столичен хотел, очакват първата си рожба. Двамата ще гушнат момченце в началото на другата година, което ще кръстят Тунчер, както е и цялото име на Стораро-старши. Очаква се бебето да се появи на бял свят около рождения ден на Фики – 3 март. Изпълнителят на „Искам любов“ зарадва бъдещите родители с апартамент,  в който да тича внучето му.

За сватбен подарък на „дъщеря си“, както фолкидолът нарича Гюлджан, той се спря на автомобил. „Не е важно само сватбата да мине добре, а младите да се обичат дълго, както мен и жена ми.“, сподели  Тони.

Тайната на успеха в дългогодишния му брак с Валя е разбирателството и способността да признаеш грешките си. Щастливото събитие започна още в следобедните часове с кръшни танци пред сладкарницата на гласовитата фамилия, а вечерта влюбените си казаха заветното „ДА“ пред 600 гости. Не е ясно обаче кой ще командва парада вкъщи, тъй като чаровната булка настъпи 22-годишния певец, а той отчупи по-голяма част от питката. В ролята на кумове влязоха попфолк дивата Галена и съпругът й – вафленият бос Галин. Музикални поздрави към новото семейство отправиха редица балкански звезди, сред които Зафирис Мелас  и Хакан Алтун.

Първия си танц като семейство Фики и Гюлджан изиграха на фона на култовата I Will Always Love You на Уитни Хюстън.

На купона, който продължи до 5 сутринта, бурни наздравици вдигнаха и голяма част от колегите на Фики и Тони Стораро – Цветелина Янева, Десислава, Борис Дали, Емилия, Илиян, Кали, Сашо Роман и много други. Народната певица Славка Калчева пък поведе няколко кръшни хора. Всеки от присъстващите си тръгна със сувенир ангелче.

/монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук