Фолкпевицата Джена обяви сензационна новина! ВИЖТЕ

0
715

„През тази година ми се случиха две страхотни емоции – сватбата ми, която беше  голямо събитие и която уважиха най-близките ми приятели. Чувствах се вълшебно в роклята си, с хубавата музика и невероятното празненство.

Сега ми се случи второто чудо – ще имам дете!“, заяви Джена.

С Наско разбрали, че ще имат наследник по време  на снимките на видеото на най-новата песен на Джена – “Зависима”.  Докато снимали, тя се почувствала зле и помолила съпруга си да отидат до болницата. Мислела, че й прилошало от жегата, или от вълнение.

Там обаче станало ясно, че не е болна, а просто бременна.

„Не бях на себе си от радост. Просто ми идваше да прегръщам всички, хора, които видя, твърди певицата. Сега с Атанас непрекъснато си говорим за бебето, чакаме го, мислим му имена, чудим се момченце ли ще е или момиченце и вече го обичаме с цялото си сърце!“

Джена смята, че е забременяла по време на медения си месец в Гърция, въпреки че с тях бяха свекърът и свекървата.

Явно им е останало достатъчно време  да се усамотят и да си направят бебе.

Този факт е преобърнал живота им и сега тя е намалила участията си, а на Наско буквално му се иска да я заключи в златна клетка и да се грижи за нея, докато роди.

Певицата обаче не може през цялото време да скучае и да плете терлички, затова има други планове и част от тях са да запише още един клип./скандално.нет

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук