ФОТО БОМБА! Владислав Горанов глези жена си с личен шофьор (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

0
2273

Като истинска кралица глези съпругата си бившият финансов министър Владислав Горанов, видяха фотографите на „Ретро”. Политикът е зает от сутрин до вечер с предизборната кампания преди предсрочния вот на 26-и и постоянно е на срещи с избиратели или колеги в централата на ГЕРБ, но въпреки това намира време за семейните ангажименти.

По всичко личи, че съпругата и децата са на първо място за Горанов и макар да е водач на листа в партията на Бойко Борисов, той се грижи първо за фамилните задачи и в зависимост от тях реди графика си в партията. Доказателство за това е фактът, че почти всеки ден води и прибира малкия си син от училище и отменя в това съпругата си.

Горанов пазарува със сина си

Бившият финансов министър е баща за пример

Шофьорът на кандидата за депутат бди над сигурността на малкия му син

Освен това Горанов не бяга от домакински задължения и не се срамува да пазарува каквото е необходимо за семейната вечеря и уюта у дома, държейки за ръка сина си като грижовен татко. Бившият министър дори се лишава от шофьора и колата си, когато съпругата му има нужда от превоз.

Жена му използва с предимство личния служител и лъскавия мерцедес, когато й се налага да взима децата или да отиде на лекар, какъвто посети в последните дни в популярна частна столична болница. Шофьорът на Горанов бе инструктиран от шефа си да я вземе от дома им, да я закара при доктора и после да я върне обратно, докато самият политик ползваше таксита.

Известното семейство обитава луксозен комплекс

Комфортът и сигурността на семейството му изглежда са на първо място за него и това личи и от факта, че е избрал четиричленната фамилия да живее в един от най-луксозните и охранявани столични комплекси – „Есте” в кв. „Изток”. Там живеят само известни богаташи или политици, като комшия му е и бившият транспортен министър Ивайло Московски.

Владислав Горанов взема сина си от училище

Блокчетата са последен писък на архитектурата, а охраната е като в държавна резиденция и никой не може да припари дори до входовете на кооперациите, обитавани от ВИП персони. Въпреки това Владислав Горанов се грижи и допълнително за сигурността на близките си и не оставя не само жена си без придружител, но и по-малкия от двамата си синове. Когато не може лично да закара или вземе детето от училище, политикът се доверява за това на шофьора си, когото изпраща да прибере момчето с лъскавия му мерцедес, а той самият отново разчита само на таксита.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук