Футболист с култово име взриви нета! ВИЖТЕ кой е той

0
575

Футболист с култово име вече е звезда в интернет. Става дума за 21-годишният алжирец Набил Еженави, който е новото попълнение на футболен клуб „Монтана“.

Той не е играл в нито един мач от първенството, но вече е изключително популярен сред футболните запалянковци. И то само заради името си.

Самият Еженави сподели, че по време на първата тренировка селекционерът обърнал особено голямо внимание на името му. След това всички негови съотборници избухнали в смях и започнали да се шегуват с него.

В началото не разбирал защо се смеят, но по-късно вратарят Христо Иванов му обяснил какво означава „набил“ и другите изрази, с които го бъзикат.

Набил идва от алжирски отбор. Споделя, че там футболистите не получавали заплати и за това мениджърът му го посъветвал да дойде в България. Предстои му и първият мач с ФК „Монтана“. Категоричен е, че ще даде всичко от себе си за отбора.

Треньорът на тима Емил Велев също има интересно чувство за хумор, така че вероятно закачките с името на младия играч на монтанчани ще продължат.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук