Хванат в крачка! Азис излъга за срещата си с Мадона, вижте как го разкриха

0
1135

„Опа…. С кого се засичам аз бе..:)))“ Този коментар, придружен от две снимки на Мадона, която се качва в самолет, Азис публикува в профила си във „Фейсбук“.Разбира се, това предизвика истерия сред почитателите на БГ певеца, за когото не е тайна, че е един от най-големите почитатели на Кралицата на попа.

Заваляха куп въпроси на фенове – наистина ли това на снимките е Мадона, защо Азис не се е снимал с нея, самият той към Щатите ли пътува и защо отива там – на почивка или по работа. Фолк певецът тактично отбягваше да отговаря на конкретните питания, обяснявайки на шега, че тя го е сръчкала за дует, а тяхна обща снимка липсва, тъй като „уважава личното пространство“ на хората. Сякаш пък, че ще му повярваме изобщо!

Кратка справка в интернет обаче бързо може да разконспирира лъжата на Азис, който явно е решил да прибегне до плоските номера на бившата съпруга на Валери Божинов, която обича да представя в социалната мрежа чужди снимки като свои, пише bliasak.bg.

Оказа се, че кадрите на Мадона са дело на американец с профилно име в Instagram – mattheyo, който ги е заснел тайно преди две години, по време на полет между Ню Йорк и Лондон. Заедно с Мадонa авторът на снимките е успял да щракне и дъщеря й Лурдес, като в профила си обяснява още, че с двете дами е и големият син на певицата Роко.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук