Хекимян подарява 3-ма внуци на майка си за рождения ден

0
1374

Тежък обет е дал на майка си Антон Хекимян. Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви тържествено се е заклел до три години да сбъдне най-голямата мечта на родителката си – да продължи родословието си и да я направи баба.

Нещо повече – новинарят е поел задължението да стане татко не само веднъж, а да зарадва родителите си с цели трима внуци. Преди няколко дни 32-годишният ерген отскочил до родната Стара Загора, за да полее рождения ден на мама Злата. Една от темите на разговор по време на семейното тържество, естествено, била докога Антон ще си вее байрака и с приятелката му – колежката му от Нова телевизия Василена Гръбчева, ще отлагат създаването на потомство.

Оказва се, че всъщност основната причина хитовият водещ да не бута количка не е той, а изгората му. Василева е все още на вълна да гради успешна кариера, преди да се посвети в майчинството. „Чудесно я разбирам, нали и аз съм минал по този път, и й влизам в положението. С нашите обаче не мога да изляза наглава: внуче та внуче…“, смее се телевизионерът.

Той се е въоръжил с цялото търпение на света, за да дочака мига, в който приятелката му ще се почувства готова да го дари с първа рожба. Двойката дори има изградена стратегия по въпроса. Понеже 27-годишната Гръбчева била на мнение, че най-доброто време на една жена да подари нов живот е след като навърши тридесет години, добродушният Антон е приел това нейно условие. Проблемът обаче е, че майка му Златка не е толкова търпелива, колкото него.

„Постоянно ми се налага да слушам поучителни лекции от майка ми и сестра ми Вера докога ще отлагам бащинството. Всеки път им обяснявам, че аз съм готов за това, готов съм да приема тази нова любов в живота си, още повече, след като изпитах и продължавам да изпитвам прекрасното чувство да съм чичо на две племеннички. Обожавам Ивайла и Зорница, представям си как ще обичам своите деца“, дава заявка, че ще бъде баща-мечта, любимецът на зрителките.

Василена, с която Антон Хекимян живее на семейни начала от една година, но всъщност са заедно от около три, знае, че няма да се размине само с еднократно майчинство. Тъй като намерението на приятеля й е да създаде дом, пълен с деца. Антон иска поне трима наследници, а съгласно обета за рождения ден на мама Злата първият трябва да е факт най-късно през 2020 г. Възрастната жена възроптала и срещу този план на младите, но в крайна сметка вдигнала ръце и заключила, че нищо не може да направи и й остава само да се моли да е жива и здрава, за да отгледа внуците си.

retro.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук