Хора от цяла България пътуват към София – очертава се огромен протест за свалянето на Бойко Борисов и кабинета му…

0
561

Гневни българи от цялата страна пътуват в този момент към София, за да се включат в протеста срещу кабинета на Бойко Борисов и да му поискат оставката. След последните събития в страната като избиването на животните в Странджа и вчерашното изгонване на омбудсмана от страна на Валери Симеонов, хората се обединиха и решиха всички заедно фермери, миньори, граждани подкрепящи Николай Колев – Босия, майки на деца с увреждания, дори футболни агитки да дадат воля на гнева си като излязат днес пред министерски съвет и парламента.

 Кабинета трябва да бъде свален незабавно явно е че не иска да работи и гледат само да крадат, тези вече трябва да си ходят, ако трябва да ги изгоним с камъни са най – често срещаните коментари в мрежата, на протеста трябва да се разпусне и парламента и да не се позволява на партии да го яхат, защото да сменим едните със същите си е загуба на време, на България не и трябват партии и това е ясно на всички, защото именно тези тумори на обществото ни, партиите ни докараха трета национална катастрофа.

 В протеста според запознати ще се включат и познати лица, като Слави Трифонов и Сашо Диков, като се коментира, че дори президентът Румен Радев щял да излезе от президентството като гражданин, за да подкрепи протеста на хората срещу кабинета на Бойко Борисов. Според министерски съвет и този протест не бил спонтанен, а добре организиран във времето, като зад организацията му седяли хора, които искат в България да бъде анархия. Вчера министъра на земеделието, дори успя да каже пред медиите, че не виждал смисъл от този протест, като вече се изплащали пари на животновъдите за умъртвените им животни. 

 Дали ще бъде свален кабинета на Бойко Борисов днес остава да разберем до края на дена, но едно е сигурно хората вече се обединяват и в най – скоро време ще нахлуят масово и в министерски съвет и парламента и ще търсят сметка на политиците с шамари и шутове, защото положението в България вече е нетърпимо и бурето с барут наречено обществена търпимост всеки момент ще избухне.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук