Хороскоп за 1 октомври

0
144

Активна почивка за Овните, нови контакти за Девите

Овен

Излезте сред природата. Отдайте се на активна почивка, но без да прекалявате с физическите натоварвания. Съществуват предпоставки за травма.

Телец

Настроението ви ще зависи изцяло от обкръжението. Подберете подходяща компания, организирайте някакво импровизирано забавление. Обикновено най-забавни са не най-скъпите, а най-спонтанните.

Близнаци

Не позволявайте да ви занимават с глупави теми като кой какво мисли за вас. Със сигурност и вие не сте във възторг от онези, на които не сте особено симпатични, но това едва ли би трябвало да е повод за тревога.

Рак

Постарайте се да не изпадате в крайности по никакъв повод. Тактиката на „златната среда“ ще е достатъчно подходяща както за работа, така и за почивка.

Лъв

Промяна на обстановката, макар и за кратко, ще стимулира творческия ви потенциал. Организирайте си излет, пътуване, посещение на място, на което никога не сте ходили. Съобразете екипировката си с прогнозата за времето. Не забравяйте да вземете със себе си храна и вода, за да избегнете храненето в случайни обекти.

Дева

Нови хора ще се появят в обичайната ви компания. Въздържайте се от пристъпи на откровеност, които биха разкрили слабите ви места и може да се окажат „оръжие в неподходящи ръце“.

Везни

Почти всички теми, които ви споделят или провеждате разговори за такива, ще ви изглеждат вълнуващи, но доста неясни. Заемете слушателска позиция и не изказвайте мнение, ако не сте абсолютно сигурни в аргументите си, за да не изпаднете в крайно неудобна ситуация.

Скорпион

Не рискувайте и се въздържайте от каквито и да било авантюри, особено екстремни спортове и любовни приключения. Във всички случаи ще се окажете губещата страна.

Стрелец

Избягвайте случайните покупки. Овладейте желанието да притежавате всичко, изпречило се пред очите ви на щанда на магазина или в търговските сайтове. Изразходвайте финансовите си наличности само при крайна необходимост.

Козирог

Подбирайте развлеченията си така, че да удовлетворите едновременно както физическите, така и интелектуалните си предпочитания. Може да ги редувате, да не е едновременно, но ефектът ще е пълноценен, ако си осигурите и двата варианта.

Водолей

Базирайте важните решения на принципите си, а не на преобладаващите към момента обществени и социални тенденции. Поддавайки се на временното и непостоянното ставате податливи на манипулации, информира az-jenata.bg.

Риби

Поведението на някого от близките ви може да се окаже твърде неприемливо и да ви се отрази като „студен душ“. Преди да се разсърдите, помислете не е ли време да се освободите от илюзиите си?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук