Хороскоп за 10 юли! Успешен ден за две зодии

0
362

ОВЕН

Неделя отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. В деловата сфера се очертават доста неприятности, свързани с кавги и остри противоречия, мощни скандали с ярка агресия при някои и пречки от високостоящи. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

ТЕЛЕЦ

Днешният ден ще блести с особен успех за Телците. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Работата на вън ще Ви освободи от домашните задължения. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте с променливо настроение. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Звездите Ви съветват да приключите започнатата работа, предстоят Ви ангажименти, които да отнемат много сили и време. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Неделя е успешен ден в значителна степен за Близнаците. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

РАК

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. В професионално отношение не се надявайте на нови делови предложения. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

ЛЪВ

Неделя не е еднозначен ден за Лъвовете. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Пригответе се за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Добре би било да се погрижите за здравето си. Неделя посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

ДЕВА

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Ярки любовни постижения. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Радвате се на чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Денят е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Пазете се от силни емоции, контролирайте ги, за да не Ви попречат на работата. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

ВЕЗНИ

Днешният ден Ви обещава големи промени в живота. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Днешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнесзанимания.

СКОРПИОН

Голям процент от Скорпионите са подвластни на отлично настроение в неделя. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания днес, а не да ги отлагате за друго време. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Неделя носи изпитания и предизвикателства.

СТРЕЛЕЦ

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка, ще е добър за покупки след работно време. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Денят е благоприятен за бизнесмените. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Бъдете борбени.

КОЗИРОГ

Днешният ден ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Неделя Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Бъдете съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Трудно ще се настроите за работа днес. Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Бъдете дипломатични и тактични, Козирози.

ВОДОЛЕЙ

В неделя не се претоварвайте. Денят ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. В неделя внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

РИБИ

Неделя е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия зодиак. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. В интимния живот емоциите са смесени. Бъдете оптимисти.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук