Хороскоп за 16 юли

0
80

хороскоп от astrohoroscope.info

null - 2Овен

Малко раздразнителен и нервен ден, но ако използвате масло от немска, още известна като синя лайка, бихте компенсирали това до голяма степен. Изобщо етеричните масла могат да ви донесат освен приятен аромат и емоционална полза.

null - 3Телец

Днес ще се чувствате, меко казано, напрегнати. При това могат да се обадят някои стари болежки. Денят е много подходящ за започване на очистителни процедури, това би намалило градуса на страстите ви.

null - 4Близнаци

Този ден е по-подходящ за почивка, отколкото за работа. За тези, които имат изпит или друго важно представяне, успехът им е сигурен, само не бива да се притесняват. Късметът е близо до вас, хванете го.

null - 5Рак

Денят е малко сложен в емоционално отношение. Ще се наложи да си изяснявате някои взаимоотношения и ще трябва да направите известни компромиси. Внимавайте какво говорите, за да не съжалявате по-късно.

null - 6Лъв

Денят не лош за вас. Следвайки поривите си може да пръснете повече пари, отколкото можете да си позволите. Бъдете по-пестеливи, но пък и не се дръжте като скръндзи. Умереността е изхода.

null - 7Дева

Днес ще се чувствате доста романтично и можете да се отдадете на поривите си. Дори вие трудно ще успявате да сдържате чувствата си.

null - 8Везни

Вселената днес ви дава енергия за реализация на плановете си. Бъдете ясни и конкретни, придържайте се към плановете си и най-важното използвайте добре времето си.

null - 9Скорпион

За вас денят не е толкова лош. Е, може би ще се наложи да се съобразите с някои хора, но като цяло ще успеете да постигнете своето. Ще се нуждаете особено много от приятелите си, те ще ви дадат емоционалната подкрепа, от която се нуждаете.

null - 10Стрелец

Малко тягостно може да се чувствате днес и е добре да избягвате контакти с прекалено много хора. Художественото творчество ще е твърде вдъхновено днес, не изпускайте момента да се изявите.

null - 11Козирог

Успешен може да е този ден за вас, ако се държите естествено и не пришпорвате прекалено събитията. Може да ви споходят мисли за лятна отпуска, но за момента не бързайте да ги реализирате.

null - 12Водолей

Всяка промяна на последователността и ритъма ще ви обърква и ще ви разколебава. Обуздайте невротичността си, отпуснете се и просто приемайте нещата такива, каквото са.

null - 13Риби

Малко нервни и лесно избухливи ще сте днес. Ако сте от малцината спокойни, може и да получите някой дългоочакван подарък от съдбата. При всички положения не пренебрегвайте вдъхновението, което се пробужда у вас.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук