Хороскоп за 19 декември

0
2739

ОВЕН

Изглежда ще имате повече работа днес, но пък се открива прекрасна възможност да изявите кадърността си. Сега е изгодно да проявите организаторските си способности, да поемете ролята на лидер. Впрочем колегите и приятелите с радост ще ви сътруничат. За някои – взимане на изпит.

ТЕЛЕЦ

Много емоционални сте и не е изключено да проявите неправилен подход към хора и работа. Опитвате се да надхвърлите възможностите си, прекомерни усилия влагате в несъществени дела. Не пренебрегвайте здравето си, пазете се от пренапрягане. Избягвайте служебни конфронтации.

БЛИЗНАЦИ

Планетното разпределение фиксира прекрасни условия за професионална реализация, особено ако работата ви е творческа. Но за повечето от знака по-силни ще бъдат неприятностите в личния живот. Възможни са парични загуби и конфликти, които може да провалят деня ви.

РАК

Внимавайте как ще се представите днес. Възможно е да допуснете грешка или поведението ви да бъде зле изтълкувано. Бъдете особено предпазливи на работното място. Избягвайте конфликти и не отхвърляйте съвет или подкрепа от приятел. За някои Раци – неочакван подарък.

ЛЪВ

Събота е тежка в емоционално отношение, особено за любовта ви. Не са изключени внезапен конфликт или други стресиращи обстоятелства. Запазете хладнокръвие и се насочете за действия в материалната сфера. Тук се наблюдават благоприятни възможности за придобивки.

ДЕВА

Добрата звездна тенденция засяга любовния ви живот и развитието на професионалните ви дела. Заетите с писмена творческа дейност ще се радват на реализация днес. Приятелство прераства в любовна връзка. Но за мнозина най-съществени за деня ще бъдат домашните неприятности.

ВЕЗНИ

Пазете се от конфликти днес, но ако се скарате с някого, спешно потърсете подкрепа от трети човек. Особено застрашени са професионалните ви контакти. Склонни сте да допускате грешки и не е изключено да загубите протекциите на влиятелен мъж. Не пренебрегвайте приятелите, носят новости.

СКОРПИОН

Не е лошо да работите в сътрудничество. Особено благоприятно ще се отрази на професионалните ви дела. Имате помощта на приятел. Денят обаче не е подходящ за уреждане на финансови въпроси. Доста самоуверени се чувствате в материалната област, но днес не е изключено да допуснете грешка. Недостатъчно осведомени сте.

СТРЕЛЕЦ

Събота е нервна и неприятна за повечето Стрелци. Шансът ви за излизане от ситуацията е в контактите. Активната намеса на приятел в работата ви ще даде по-добри резултати, отколкото упоритостта ви за лични постижения. Въздържайте се от словесни “дуели”. Не прекрачвайте границата между позволеното и непозволеното, ако не знаете как да балансирате.

КОЗИРОГ

Денят е много сполучлив за професионална изява, но изглежда проблемите в личния живот надделяват. Възможно е внезапно да се подменят плановете ви за деня. Бъдете сдържани и избягвайте конфликти. Ще ви се наложат спешни срещи за откриване на изчерпателна информация. Необходимо ви е време, за да успеете със задачите си за деня.

ВОДОЛЕЙ

Появата на непредвидени обстоятелства може да помрачи настроението ви днес. Пазете се от конфликти и случайни сблъсъци с влиятелни мъже по професионална линия. Не подхващайте разговори за увеличение на заплатата, защото ефектът може да бъде обратен. Не е време за преговори по линия на бизнеса ви, нито пък ще имате успех във финансови сделки.

РИБИ

Вероятно мнозина от Риби са здравословно неразположени, но в неделя ще има подобрение на състоянието. Не се тревожете, болест няма да спъне изпълнението на задачите ви. Неуспехът ви може да се дължи на липса на информация, на припрени действия и допускане на грешки. Все пак денят не е вещае неприятни сблъсъци с колеги, изяснете си правомощията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук