Хороскоп за 24 септрмври

0
185

Овен

Въздържайте се от разходки по магазините и сърфиране по търговски сайтове. Ще се изкушите да купите абсолютно ненужни вещи, които дори да решите да върнете, ще загубите ценно време и ще си създадете излишни грижи.

Телец

Обикновено сте икономични, на моменти дори стиснати, но понякога стремежът ви за притежание надделява над здравия разум. Обсъждайте всяка покупка с близките си и се съобразете с мнението им без излишни полемики, особено ако изкажат несъгласие за придобиване на предпочитаната от вас стока.

Близнаци

Сложните разговори ще са свързани предимно с уреждане на лични отношения. Както и да протекат, в крайна сметка ще сте напълно наясно как трябва да се развият и какво очаквате от конкретна своя връзка.

Рак

Странно стечение на обстоятелствата ще ви улесни да прекъснете контактите със стар познат. Мъчителното им поддържане, въпреки че отдавна са изчерпали смисъла си, не само не ви радва, но и на моменти ви кара да изпитвате чувство на вина.

Лъв

Ще получите приятни новини, на които отдавна се надявате. Ще са свързани с професионалния ви статус или пътуване на далечна дестинация. И в двата случая процесът ще се нуждае от сериозна подготовка.

Дева

Много е вероятно да получите допълнителни финансови постъпления. Не бързайте да се възползвате от тях. Заделете известен резерв, който съвсем скоро ще ви е нужен за полезна краткосрочна инвестиция.

Везни

Убедителни сте и ще спечелите одобрението дори на най-несговорчивите си събеседници. Възползвайте се от момента, за да осигурите трайна подкрепа за осъществяване на дългосрочните си проекти в направлението, което ви е необходимо.

Скорпион

С присъщия си магнетизъм обикновено получавате всичко, което си поискате. От една страна, „внимавайте какво си пожелавате“, а от друга – не прекалявайте с претенциите, за да не стигнете до ситуацията, в която „заменяте кон за кокошка“.

Стрелец

Не е изключено в деловите ви отношения да проникне романтична нотка или обратно. Каквато и да е посоката на промяната, преценете подробно последствията, за да не се окаже, че опитвайки да седнете на два стола, сте паднали на земята.

Козирог

Постарайте се да реализирате замислите си, без да засягате чужди интереси или да навлизате в чужда територия. Всяко пренебрегване и нарушаване на правилата рано или късно ще бъде огласено и ще създаде неприятности.

Водолей

Принципно имате добър търговски нюх и успявате да издирите практични покупки на приемлива цена. Случва се да ви връхлетят и пристъпи на разточителност, когато сте готови да пръскате парите си, без да му мислите кой знае колко, пише az-jenata.bg.

Риби

Непредвидено запознанство ще се окаже полезно за осъществяване на ваш стар замисъл. Създайте си точна схема на работа преди старта. Прекаленият ентусиазъм ще ви подтикне към погрешни решения.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук