Хороскоп за 29 март

0
44

ОВЕН

Многообещаващ е понеделник за всички действия и планове, с които възнамерявате да ангажирате вниманието си днес. С голяма активност ще се включите в деловия ритъм на деня и положителните резултати няма да закъснеят. Професионалният понеделник е превъзходен, а в обществените контакти ще ви съпровожда късмет.

ТЕЛЕЦ

За вас седмицата започва успешно, а в професията ще бъдете неотразими. Понеделник е най-добрият ден за наемане на работа от безработните. В тази връзка за някои от вас днес е възможно повишение в службата или предложение, което ще ви тласне напред. Срещите ви по делови въпроси предполагат добро развитие.

БЛИЗНАЦИ

Започвате сърдито деня, с усещане за вътрешна неудовлетвореност, която се кани да прерасне в гняв, ще навлезете в ритъма на хармонията, която днес ще се вижда и усеща навсякъде около вас. Самите вие ще я създадете и това ще ви задоволява напълно. Контакти, дом, професия и личен израз ще назреят в хармонично единство.

РАК

Известна загуба предвещава за вас понеделник, онова, което се надявате да получите или да ви бъде предложено, няма да отговаря на предварителните ви очаквания и надежди. Но вие спокойно можете да отложите направеното ви предложение и да търсите други възможности за задоволяване на нуждите ви.

ЛЪВ

Сигурно е, че ще започнете този понеделник като ден на небивал успех. Позицията ви е несъкрушима в почти всички сфери на делова и обществена дейност. Силен е изразът на вашия работен ден и говори за рентабилни и ефективни действия. Много добри финансови позиции имате и във всички случаи активността ви ще донесе придобивки.

ДЕВА

Девите също започват успешно тази седмица. Понеделник ви дава възможност за действия в широки мащаби. Дайте акцент върху контактите си днес, тъй като възможността да постигнете успехи при подписване на договори, вземане на решения за бъдещи действия или започване на нещо ново сега е много голяма. За бизнесмените се очертава неприятен ден за партниране.

ВЕЗНИ

Освободете се от излишните условности и дайте право на активната си натура за действия. Резултатите, които можете да постигнете, в много случаи ще надхвърлят очакванията ви. По всяка вероятност няма да бъдете много доволни от професионалния ден, тъй като ще възникнат ситуации, от които най-малко ще се почувствате обидени.

СКОРПИОН

Нищо няма да ви попречи днес да осъществите свои въжделения и намерения. Сега сте много спокойни, преценявате обстойно и трезво обстоятелствата и сте в състояние да доведете докрай изпълнението дори на по-мащабни начинания. Особен чар ви придават решителността и спокойствието, с което пристъпвате към някаква работа.

СТРЕЛЕЦ

Усещайки мощното благотворно влияние на деня, много от Стрелец ще пристъпят към разрешаване на проблемите от недалечно минало, защото сега се чувствате силни и твърдо стоите на печеливши позиции. Ако тези действия не търпят отлагане, можете да го направите, но денят ви предоставя много възможности за реализация. Търсете правата си пред шефовете, някой прави опити да ви злепостави пред тях.

КОЗИРОГ

Козирозите не са извън положителния понеделник. Единствените проблеми, които бихте могли да имате днес, са свързани с професията ви, и то предимно с жена, с която не трябва да влизате в противоречия. Положително развитие ще имат вашите контакти и е възможно сключване на съглашение. Денят слага начало на финансови успехи от начинание, подкрепено от вашите съдружници.

ВОДОЛЕЙ

Изключително важен ден за вас, през който трябва да обърнете внимание върху единственото нещо, гледайте някой да не ви измами. Ако успеете да се разминете с това или да го предотвратите, започва продължителен благотворен период за вас. Характеристиките му са много и различни, трябва да стоите здраво на позициите си и да отстоявате принципите си. Не се поддавайте на манипулации.

РИБИ

Нов активен период отбелязва понеделник. Днес освен изявени професионалисти ще бъдете и доста ловки в действията си. На първо място тази ловкост има отношение към финансите, подписването на договори с влиятелни лица. Възможно е някой от вашите началници да направи опит да ви причини вреда. Така че спазвайте професионална дисциплина, не кръшкайте от работното си място.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук