Хороскоп за 3 март

0
166

ОВЕН

Петък е разнообразен със своите влияния за Овните. В професионално отношение се явява тежък ден. Неприятностите на мнозина произлизат от противоречия с началниците, други ще имат големи пречки при пътуване, а в средите на бизнеса съществуват големи конфронтации. Възможен е скандал с любовния партньор.

ТЕЛЕЦ

За Телците най-ярко изразени са професионалните проблеми в петък. Решаването им ще отнеме много нерви и енергия, но крайният успех оправдава всичко. В не по-малка степен конфликтно стоят и отношенията в дома ви. Всички опити да тласнете делата си в положителна насока са обречени на неуспех.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са доста мрачни поради недостатъчно добро здравословно състояние и важни проблеми, които се налага да разрешават. Налице са и неприятности, свързани с пари, които някои от вас се надяват да получат. В желанието си да бъдете полезни на приятел или колега част от вас ще изоставят собствените си дела.

РАК

Раците ще бъдат обидени през този ден от отношенията на различни хора към тях, включително и ваши приятели. Няма да се разминете със скандалите и те ще ви причинят още по-голяма болка. Трудно могат да се намерят добри възможности днес, с изключение на делата на бизнесмените, но те са частични.

ЛЪВ

Проблемите не стихват и за Лъвовете, но като че ли те днес засягат повече бизнесмените. Необходими са ви пари във връзка с работата, но те или ви липсват, или ще се сблъскате с трудности от страна на банкови администрации. Съществуват и делови проблеми, някои се надяват на подкрепа от влиятелна жена.

ДЕВА

Девите ще свършат много работа в петък, но тя пък не е такава, че да разреши съществуващите проблеми. В повечето случаи те са лични и трябва да търсите други начини за справяне. Вероятността за постигане на успех не се изключва напълно и днес за това ще ви помогнат обществените контакти.

ВЕЗНИ

Везните успяват да намерят равновесие в съществуващите за тях обстоятелства и дори петък може да се окаже печеливш ден. Някои ще се опитат да придобият пари чрез нечестни средства, ще сгрешите. Проблеми съществуват и у дома, може би поради ревност. Положителен е работният ден за мнозина.

СКОРПИОН

Има тенденция Скорпионите да постигнат някакви придобивки днес и дори може да се каже, че тя е изразителна, но ще се сблъскате с големи трудности. Най-прекият път за постигането на желания резултат е като обедините действията си с хора от приятелския кръг. В петък някои ваши контакти ще създадат нови делови условия. Може да се надявате на успех в паричните дела.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците ще се отправят на път в петък. На работното място ще се сблъскат с много проблеми. Причината за тях най-често сте вие, тъй като не криете агресията си към някого от присъстващите или към факта, че ще ви наложат да извършите някаква работа. Опитайте се да избягвате тази персона. Съществуват възможности за финансови печалби. Не се доверявайте на приятелите си днес, не споделяйте проблемите си с никого.

КОЗИРОГ

Ще имате трудности през работния ден, но съумявате да се справите с делата си. Най-неприятното за повечето от Козирозите са семейните недоразумения, които често преминават в скандали. С такова негативно развитие се характеризира денят. Направете опит да овладеете ситуацията, но не с цената на поредица безсънни нощи, а с разговори. Трудности ще имате при разрешаване на административни въпроси.

ВОДОЛЕЙ

За Водолеите перспективите са свързани с възможностите за печалба, които ще дойдат не толкова от работа, колкото от дела в бизнеса. Подчертан е и късметът ви за печалби. Дейността ви е свързана и с пътуване, което ще бъде заради някаква договореност. Късметът ви днес преобръща нещата във ваша полза, така че можете да се заемете и с отложените си задачи. Шансът на всички е изразителен точно в сферата на професионалния живот.

РИБИ

Труден ден, но за много от вас ще донесе печалби. Опитът на някои от Риби да постигнат съгласие с партньорите си от бизнеса или в служебната среда ще доведе до успех. Достатъчно е само да не се поддавате на емоции. Реално и резултатно е мисленето на повечето от вас и именно затова не трябва да се подвеждате по провокации. Предстоят ви съществени промени, които касаят социалния ви начин на живот.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук