Цветан Цветанов избра българското!!! Дейли Прес „папарак“ надникна върху хубавата трапеза, приготвена от местен хижар в Банско (Ексклузивни снимки)

0
2144

След Росен Плевнелиев и Красен Кралев, Банско посети и един от най – авторитетните български политици г-н  Цветан Цветанов. Той прекарва ваканцията си традиционно в компанията на певеца Веселин Маринов и др. приятели. За разлика от повечето „големи“, които избиват комплексите си като „постват“ снимки от Алпите или от други различни крайща на света, г – н Цветанов избра Банско като дестинация за почивка и това му прави чест. Именно с това се похвали той в социалните мрежи – „Избрах българското пред чуждото!“ Бившия министър на МВР не пропусна и да похвали кметът на общината, г – н Георги Икономов, за добре свършената и невероятната организация, която се предоставя на туристите.

Веднага щом разбра, екипът ни от „Дейли Прес“ побърза да се „вмъкне“ покрай г –н Цветанов. Разбира се всичко мина с успех и наш човек бе пряк свидетел на огранизираната специално за бившия шеф на МВР трапеза, приготвена от местен хижар. Компания на Цветанов правиха един от на й- уважаваните местни предприемачи  бизнесмен Георги Шапков и собственика на „Пирин Голф“ – Йордан Каназирев,

Имате възможността да се натъкнете на уникални снимки, само в Дейли Прес:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук