ЦЕЛИЯТ ГЕРБ – ФУТБОЛЕН КЛУБ! Аверът на премиера Владимир Владимиров си спретнал футболен отбор на БДЖ с нашите пари!

0
16303
bNews.bg

Масово надвишаване на извънредния труд на машинистите в БДЖ за района на София – близо 40 хиляди часа, което е двойно над допустимото по закон. София  на NOVA  разкри как при липсата на пари за назначаването на машинисти в железниците има заплати за… футболисти и как БДЖ плаща хиляди левове за ремонти на локомотиви, които след броени часове или дни отново се повреждат.  Добре маскирана измама, която обаче излезе на яве.

Оказва се, че парите от нашия джоб влезли в държавата, като данъци отиват не за реалните нужди на БДЖ, а за заплати на футболисти. Явно любимците на ГЕРБ- бистришките тигри са станали машинисти.

Тук задаваме въпроса, а на машинистите с 40 часа извънреден труд, кой ще плати или герберските футблости са го закъсали с парите за дискотеките и заработват в БДЖ?

Докато едните служители на държавните железници изнемогват, други играят футбол. Футболният отбор на БДЖ стана скандално известен още през 2015 от медиини публикации, че държавната ферма е назначила 11 футболиста на кухи длъжности със заплата от джоба ни. Инспектори по охрана, помощници в юридически отделии други. Център нападателят на отборо и шеф на БДЖ холдинг, Владимир Владимиров, тогава отрече да има фиктивни назнаения. Според премиера Борисов сътрапезникът му от Банкя, а именно господин Владимиров бил супер мениджър, та нали той сам го върна на работа по времето на втория му кабинет и досега си стои на поста, как няма да е супер щом е точния човек. 

Другият проблем се явяват ремонтите на локомотивите. Предварително планирани за ремонт, а 3-4 часа след скъпия ремонт, локомотивите спират работа. Различни частни фирми извършавт ремонт след ремонт, а резултатът е никакъв. Практика ли са некачествените ремонти на БДЖ и има ли някой интерес от наливането на стотици хиляди държавни пари в некачектвените ремонти? 

Както са тръгнали нещата в държавата на абсурдите, скоро очакваме гимнастичките да започнат да строят магистрали. Едва ли ще е толкова трудно, щом един футболист взима по 900 лева уж да работи, като машинист в БДЖ, а машинистите си стоят гладни и с по 40 хиляи часа труд отгоре…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук