Целият Пайнер се изсипа за венчавката на Джена и Малкия Канар

0
2304
Сред гостите са Преслава, Емилия, Есил Дюран, Глория, Софи Маринова

Цялата плеяда звезди на музикалната компания „Пайнер“ днес пристигнаха под тепетата, за да бъдат свидетели на сватбата на една от най-коментираните двойки в родния шоубизнес. Изпълнителката на „Да те бях ранила“  Джена и Атанас – Малкия Канар си казаха „Да” пред стотици погледи.

Веселието започна от ранни зори в къщата на семейство Стоеви в пловдивското село Катуница. Там бяха и семейството, и роднините на фолк дивата, а самата булка дълго време бе подготвяна на втория етаж на имението.Джена -булка.

За визията на Джена се бяха погрижили стилисти от София, а роклята от ръчнотъкана дантела е на известната столична дизайнерка София Борисова.

Младоженецът е заложил на класиката – черен костюм с папийонка. Свекървата Надя Стоева бе облечена през деня с бял тоалет с камъни Сваровски, но за партито в хотела ще смени още няколко рокли.

След многото наздравици и хора гостите, начело с оркестър „Канарите”, се отправиха към хотел „Санкт Петербург“,  където е кулминацията на празника. От близо час паркингът се напълни с лъскави возила и вече прилича на автосалона в Женева.

Сред звездните гости тази вечер са Преслава, Емилия, Фили, Есил Дюран, Глория, Софи Маринова, както и шефът на Пайнер Митко Димитров.

Събитието уважи и собственикът на хотела – Георги Гергов, като се очакват и още много родни депутати и известни личности да пристигнат под тепетата.

Няма как да не отбележим, че Преслава за пореден път не изневери на стила си и се появи с черна рокля със златно капси и 20-сантиметрови токчета, покрити със златни пайети.

Незабравимите моменти за младото семейство ще останат в архивите благодарение на видеооператора, заснел най-бляскавите сватби в Пловдив, Димитър Димитров и неговия екип от „Студио 1“./трафик нюз

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук