Целунати от Господ! Майка и двете й бебенца оцеляха по чудо в касапница на магистрала „Тракия“ (СНИМКИ)

0
1264

Божията сила се спусна сякаш от небето и спаси две малки бебенца, майка им и тяхната баба на автомагистрала „Тракия”. Ужасната трагедия се разигра в 14:10 ч. в участъка между Чирпан и Стара Загора в посока Бургас, пише Флагман.бг.

Младата жена шофираше софийско Рено Клио. Тя е отбила в аварийната лента, защото трябвало да извади вода и да подаде на малкото си бебе. С нея и двете й дечица, по-голямото от които не повече от година и половина, на задната седалка е пътувала и майката на младата шофьорка.

Реното е било отбито в аварийната лента, когато върху него връхлита пловдивски ТИР. Ясно се вижда, че тежкотоварният камион няма никакъв спирачен път. Според очевидци, водачът на ТИР-а е изпаднал в шок и непрекъснато удрял юмруци в стълбовете от преградната плет на магистралата.

„Спрях, за да подам водичка на децата отзад”, разказва младата шофьорка, докато Бабата – на не повече от 50 години, плаче неутешимо: „Отидоха и трите ми деца!“

Участъкът е блокиран. В движение все още е само лявата лента. Според очевидци спасението и на четиримата от малкото Клио е истинско Божие чудо.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук