Честит Рожден Ден, г-н Мацурев!

0
12680

Уважаеми господин Мацурев, Приемете сърдечните поздравления от целият екип на вестник Топ Преса по случай Вашия рожден ден с пожелания за здраве и успех във високоотговорната Ви дейност на политик и държавник!

Честит Рожден Ден!

Александър Иванов Мацурев е български политик от политическа партия ГЕРБ.

Роден е на 19 май 1983 година в Банско, България.

Получава бакалаварска степен по „Стопанско управление“ в Пловдивския университет. Притежава диплома за висше образование специалност „Маркетинг“ от Колежа по мениджмънт, търговия и маркетинг в София. Магистър е по „Национална сигурност“ и „Финанси“. Завършва българското училище за политика „Димитър Паница“ и „Института за политика“.

Владее английски и руски език.

Започва политическата си кариера като е избиран два пъти за общински съветник. В периода 2011-2017 г. заема поста заместник-кмет на Банско.

Избран е от 1 МИР Благоевград от листата на ПП ГЕРБ в 44-тото Народно събрание. Член е на Парламентарната комисия по околна среда и водите и на Парламентарната комисия по земеделие и храните. Член е на групите за приятелство с Косово, Австрия,Албания, Северна Македония, Полша, Румъния, Сърбия, Швейцария,Гърция, Азербайджан и Кувейт.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук