Четири случая в които печалбата от лотарията е проклятие

0
1306

Мислите, че да спечелите от лотарията ще ви реши всички проблеми. А какво ще кажете, да ви създаде повече…

Ето историята на четири щатски лотарийни милионери, които много бързо профукаха всичко.

Бъд Пост печели 16.2 милиона долара от лотарията в Пенсилвания през 1988 година. Това поставя началото и на проблемите му.

Бившата му приятелка успешно го съди за част от печалбата.

хитман

Братът на Пост, наема убиец да ликвидира него, както и шестата му жена, за да наследи част от богатството.

До 1989-та година, Пост вече дължи 1 милион долара, като приключва живота си мирно и кротко с доход от 450 долара на месец и социални помощи.

Уили Хърт печели 3.1 милиона долара в лотарията на Мичигън през 1989-та година. Само две години по-късно, той вече е разведен, губи делото за попечителство над децата си, обвинен е в опит за убийство и е пристрастен към кокаина.

maxresdefault

Именно наркотичната зависимост бързо изхарчва парите на Хърт.

Денис Роси печели 1.3 милиона долара от лотарията в Калифорния през 1996-та година. Само 11 дни по-късно тя подава молба за развод, без допълнителни обяснения. Две години по-късно, съпругът й разбира истината и я съди за това, че не е споменала за печалбата по време на развода.

Съдът възнаграждава съпруга с цялата сума, която е трябвало до получи.

Андрю Уиттейкър Джуниър печели големият джакпот от 315 милиона долара през 2002-ра година, или 114 милиона долара, след удържането на данъци. 545 000 долара кеш са откраднати от неговата кола.

тото милионери

Андрю успява да прахоса цялата сума само за четири години.

Изводът е – не се надявайте на бързи печалби, защото те сами по себе си не гарантират щастие и просперитет. Ако управлявате обаче разумно финансите си и правите необходимите крачки по пътя към богатството, шансът в крайна сметка да живеете добре през целия си живот е много по-голям…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук