Чудовищно! Виж кой скочи на Десислава Радева: Глупава госпожо, вие не сте първа дама, а първа мотика! (потресаващо изказване)

0
2442

Десислава Радева получи страшна обида и то от известно лице!

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева е понесла много обиди от първия ден, в който съпругът й встъпи в длъжност. Най-голямата сред тях, до момента, беше прякорът й Генерал Деси.

Днес обаче това Генерал Деси звучи по-скоро мило и нежно. В сравнение с „глупава госпожо“ и „първа мотико“ – изречени вчера в социалната мрежа. При това от известно на обществеността лице.

Става дума за устатата певица Рут Колева, която не си поплюва и подлага на сеч де що свари. И всеки, който по някакъв начин не отговаря на собствените й критерии и начин на мислене.

Е, този път обаче Рут Колева откровено прекали. Тя се изцепи публично в мрежата с пост срещу Десислава Радева, който потресе дори феновете и близките й приятели. Грубо, злобно и просташки звучат думите на Рут. Изречени не срещу нейна колежка, а директно срещу съпругата на президента на Републиката.

„Първа дама ли?! По-скоро сте първа мотика! Глупава госпожо, защо не си ги пуснахте тези ваши коментарчета след срещата на НАТО. Докато се снимахте спокойно със съпруга на министър председателя на Люксембург Готие Дестене?! А?!… Явно коментирате само, когато е изгодно. Хомофобия не се толерира на местата, на които желаете да се покажете със селските си претенции и скъпите си рокли. Или ви е яд, че не сте получила от тях достатъчно внимание“, това изстреля в мрежата Рут Колева.

Думите й са породени от поста на самата първа дама Десислава Радева в мрежата, относно прайда, проведен в събота в столицата. Тогава Радева каза, че е било далеч по-редно този ден да бъде ден на траур заради загиналия нелепо пилот.

А ако „различните“ все пак искат да се бият в гърдите и да демонстрират ориентацията си, то поне да помислят за подрастващите и да раздават листовки за превенция към най-страшната болест на века.

От която страдала и котката на Десислава Радева – както самата тя сподели.

Рут Колева здраво наплю първата дама

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук