Чудо! Започна изплащането на заплатите във в. „Стандарт“

0
1189

След вдигнатия медиен шум около скандалите, тресящи редакцията на в. „Стандарт“, изплащането на заплатите на ощетените журналисти е започнало.

ivan_filchevДейли Прес припомня, че преди дни коментар на Иван Филчев, по повод некоректното отношение на собственичката на медията Славка Бозукова, предизвика сериозен отзвук в медийното пространство. Неговото негодувание заради неизплатени заплати за период от няколко месеца, даде кураж и на други негови колеги да разкрият подробности от кухнята на вестника. Стана ясно, че само част от колегите журналисти получават заплатите си тайно и на ръка, а друга част е принудена търпеливо да чака чудо.

Притеснена от назряващия скандал и смутена от опозореното си име обаче, г-жа Бозукова все пак е взела мерки и парите на Иван Филчев най-после са възстановени. Следвайки примера му, друга група от колегите му демонстративно си направиха селфи пред емблемата на „Господари на ефира“. „Явно това действа… Дано сега и ние си получим парите“, коментират от работния колектив на вестник „Стандарт“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук