Шампионките проговориха: Шокиращи нови разкрития за треньора-насилник!

0
793

Четири невръстни шампионки по самбо се оплакаха, че треньорът им е блудствал с тях.

Момичетата разказали първо на родителите си как 65-годишният изпълнителен директор на клуб “ЦСКА джудо и самбо” Симеон Ценев ги е опипвал, събличал, мазал с олио, целувал. Едно от момичетата твърди, че е изнасилено, предава 24 часа.

 

Ценев отрича това да е истина.

Най-малката му жертва била състезателка на 13 г. Тя имала над 115 медала от шампионати в страната въпреки крехката си възраст.

Девойките се престрашили да разкажат едва в края на миналата година как Симеон Ценев, известен повече като бай Симо, блудствал с тях в кабинета си до залата по джудо в комплекс “Червено знаме”, докато им правел масажи и пускал порно.

Според техните твърдения те мълчали няколко месеца, защото се страхували, а и той ги заплашвал.

Стигнало се дотам обаче, че на 15 декемри родител влетял на тренировка и искал да се саморазправя с бившия вече треньор на националния отбор по джудо. Родителят едва тогава научил за гаврите с детето му.

Момичетата заедно с родителите си вече са подали жалби в полицията, съобщиха от МВР. На Ценев пък било забранено да стъпва в залата.

Някои от четирите момичета са си извадили и ограничителни заповеди.
13-годишната спортистка със 115-те медала произхожда от спортно семейство, баща се занимавал с бойни спортове, преди да стане полицай в СДВР. Девойката мълчала заради обещания на Ценев да я води на различни състезания и лагери.
На тях бил и баща , който имал лиценз за съдия.

“Не мога да повярвам, че е направил нещо на това дете, защото таткото беше често с него”, коментира бившата треньорка Красимира Томова. Тя напуснала клуба именно заради скандала с момичета.

За нейна изненада те обаче не се оплакали. Самата тя разбрала едва когато едно от тях доверило на баща си за случая. Тогава треньорката подала молба за напускане и основала свой клуб. Нито една от състезателките, които се оплакали от Ценев, не я последвала.
“Много ми е странно, защото момичетата излизаха от стаята на Симо с по-голямо самочувствие”, казва Томова. Не се сеща обаче колко точно са седели те в кабинета на директора. Самият той е бивш шампион от джудо.

Сред жертвите попада и петкратна шампионка по бойни изкуства

Наскоро тя взела и европейска титла по самбо. 17-годишното момиче разказало пред свои близки, че е било изнасилено по време на спортен лагер на базата в Белмекен. Това станало през юни 2015 г. Националката обаче се оплакала едва през декември.
“Успявал е против моето желание да осъществи полов контакт с мен. И не можах да се предпазя по никакъв начин. Опитвах се, но не успях. Беше ме много срам”, разказа ученичката пред Нова тв.

Третата състезателка била с най-малко успехи, но също побеждавала в състезания. Тази година 16-годишното момиче дори станало шампионка. “Караше ме да лягам на леглото, той лягаше до мен и започваше да ме опипва. Пускал ми е порно и ми е казвал, че трябва да се уча от тези неща.

Карал ме е дори да опитваме някои работи.

Целувал ме е по тялото, докато съм била съблечена”, разказа момичетато пред Нова тв. Последната жертва е на 15 г.

Софийската районна прокуратура проверява случая. След 30 дни ще стане ясно има ли данни за образуване на дело.

Симеон Ценев: Невинен съм

Невинен съм, категоричен бе Симеон Ценев, към когото момичетата отправят обвинения в блудство.

“Винаги съм имал бащински отношения към тях. Прегръщал съм ги, целувал съм ги. Но това, в което ме обвиняват… Съжалявам много, но как ще ме възбуди едно 13-годишно дете. Аз съм на такава възраст, на която съм загубил вече еректилни рефлекси”,каза Ценев пред Нова тв.

“Давам си сметка, че не съм направил нищо на тези деца. Ако докажат, това е… Оставам си в пенсия, или ако трябва, ще ходя да лежа в затвора”, заяви Ценев.

Бащата на едно от момичетата и новият им треньор искали да му вземат клуба, твърдял Ценев пред приятели. Според него затова историята се появила. Сочел и неуспеха на Красимира Томова да привлече състезателки в новия си клуб като причина за бъдещата кражба.

Това не е първото обвинение за блудство към треньор. През ноември 2014 г. Районният съд във Варна осъди на първа инстанция 48-годишния футболния спец Венцислав Маринов за блудство и полов акт с момчета на 10 и 12 г. Преди година той се самоуби в дома си./БРАДВА

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук