ШОКИРАЩО! Вижте мястото на кървавия разстрел в хотела! (СНИМКА)

0
1718

Киро Т., който уби готвача си Кольо М., преди това редовно го пребивал, разказаха местни жители. Кървавата баня се е разиграла на външна маса пред ресторанта.

Запоят е започнал още от ранния следобед. Киро Принца бил от София, но имал няколко хотела в Несебър. Един от които „Принц Кирил“, държал го от години, заради това хората го приемали като местен.

Вчера той се върнал в Несебър от София с черен Фолксваген Пасат, извикал готвача си и вместо да подготвят ресторанта за сезона, седнали да се почерпят. Към компанията се присъединил и бившия футболен президент Пламен Копчев.

„Плащаше му добре, заради което Кольо го уважаваше. Киро обаче се държеше с него отвратително. Миналата година го преби два или три пъти, все за глупости. Не си сдържаше нервите. Въпреки това Кольо му бе един от най-близките. Той му въртеше целия бизнес с ресторанта“, казаха хора от персонала на заведението.

Още се виждат кървавите следи от разстрела на Кольо под масата. Първоначално източник съобщи, че изстрелът е произведен в автомобила на Киро, паркиран пред ресторанта, но се оказа, че това не е вярно, пише Флагман. Киро само станал, за да вземе оръжието от Фолсквагена, след което се върнал и гръмнал авера си от упор.

 Източник: bnews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук