Шокиращо! Обезглавен труп в гората! Българско село на бунт!

0
1286

Сливенското село Драгоданово въстана срещу питомците на интернат за младежи с противообществени прояви. Хулиганите непрекъснато тормозели местните жители, замеряли с камъни възрастните хора, оплакаха потърпевши пред Нова телевизия.

„Положението е излязло извън контрол. Децата от интерната не се контролират и ходят из селото“, заяви кметът на селото.

Директорът на интерната заяви, че в момента там има 35 ученици от 12 до 16 години – 5 момчета и 30 момичета. Едно от тях открило в гората при разходка с възпитател трупа на местен жител. „Находката“ била потресаваща – тялото било обезглавено. След този случай из селото плъзнал слух, че в смъртта на местния мъж са замесени питомци от интерната.

„Това не е интернат, а инкубатор за престъпници и к**ви“, заяви възмутен жител на Драгоданово. Друг добави, че децата често ходели по чуждите имоти, пък и твърде съмнителна била версията, че „били излезли да берат плодове“. „Това нещо се прикрива! За да не се закрие интерната! Какви плодове сега? Къде?!“, попита местният жител.

Директорът защити питомците си, че децата били нарушили закона с кражби на захарни изделия и просия. „Те са нарушители на закона, но не и престъпници“, заяви директорът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук