Шок! Анита Мейзер бременна от мъртвия си мъж?

0
731

Обвинената в убийство по непредпазливост Анита Мейзер е възможно да е бременна от покойния си съпруг Николай Димов, разкриват пред „Ретро” близки на самокороновалата се за Мисис България варненка. Тя продължава да обитава ареста, след като Варненският апелативен съд не уважи искането й за домашен арест, под претекст че обвиняемата може да се укрие и да извърши друго престъпление.
40-годишният фитнес инструктор и културист бе намерен мъртъв в жилището на съпругата си в „Евксиноград“ край Варна в ранните часове на 14 август, неделя. Освен по обвинението, че е причинила смъртта на мъжа си по непредпазливост, вследствие на средна телесна повреда по член 124, ал. 1 от НК, заради което я грозят от 2 до 8 години затвор, на Анита Мейзер бе повдигнато и второ обвинение – за предлагане на подкуп на полицай, за да не извърши служебните си задължения, по което пък я грозят до 10 години затвор и глоба от 15 000 лв. В момента тя е с наложена най-строгата мярка – задържане под стража.
Няколко дни преди инцидента пред свои близки сексбомбата изразила своите притеснения, че може да е бременна от Николай. 52-годишната Анита има една дъщеря от първия си мъж. Тя се канела да си направи тест за бременност, тъй като цикълът й закъснял с повече от десет дни.
„Но се случи нещастието и така и не разбрахме дали е бременна от Николай или не. А и след ареста й няма как да разберем”, коментират близки до варненката.
Момчета с мощна физика от морската столица пък разкриват, че манията да стане велик колкото американския илюзионист Хари Худини е затрила събрата им по мускули Николай. Худини е известен като Краля на белезниците заради умението му да се измъква заключен от кутии, сейфове и всякакви механизми. Николай искал да се прочуе като българския Худини и накарал жена си да го завърже със „свински опашки”, които да скъса със силата на мускулите си.
Казал на Анита да пристегне ръцете, краката и врата му с пластмасовите каишки, като нейната роля била да заснеме геройските му изпълнения. Мъжът й лесно скъсал свинските опашки на ръцете и краката си, но накарал Анита да сложи две на врата му. Разследващи разкриват, че според твърденията на Мейзер самият Николай на два пъти я призовал да пристяга повече. Докато мъжът й се мъчел да скъса пластмасовите каишки, Анита отишла на пазар, а когато се върнала, видяла, че Николай е мъртъв.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук