ШОК В ДЕЙЛИ ПРЕС! Майка на три деца се бори за живота си (Зав за помощ!)

0
679

Мариянна Цакова от Габрово е майка на 3 деца, която днес се бори за живота си. Преди 6 месеца младата жена е диагностицирана с рак на шийката на матката.
След редица операции, терапии и усложнения обаче състоянието й се влошава. Българските лекари казват на 39-годишната жена, че не могат да й помогнат, защото има разсейки и в черния дроб.

Единственият вариант за семейството остава лечението в чужбина, което освен, че е свързано с много пари, трябва да започне възможно най-скоро, защото болестта е много агресивна и всеки ден е ценен.

Съпругът на Мариянна – Андриян Цаков, започва кампания за набиране на средства за лечението. По все още непотвърдена оферта необходимата сума е за 30 000 евро. Повече яснота за стойността на лечението ще има едва, след като я приемат в болничното заведение. Допълнително ще са нужни средства за транспорт и непредвидени разходи.

Лошата новина е, че лечението трябва да започне две седмици след последната операция, която се е състояла на 26 май. В подкрепа на Мариянна е създадена фейсбук страница Да Помогнем на Мариянна, където се включват хора от цялата страна. Габровски майки организират благотворителна инициатива – „Благотворителен базар за Мариянна“.

„Обръщаме се към вас с молба за помощ, нека да спасим тази жена, да ѝ дадем шанс да види как порастват трите ѝ прекрасни дечица. Молим ви, не оставайте безразлични – всяко споделяне, всяко дарено левче, всяка позитивна мисъл изпратена на семейството е една крачка към това Мариянна да живее. От сърце благодарим на всеки, който ще отдели част от времето си, за да прочете, сподели и помогне на Мариянна. Сигурни сме, че заедно ще успеем, защото все още вярваме, че има хора с големи сърца!“, пишат организаторите на кампанията в помощ на младата жена.

Ако желаете да помогнете на Мариянна, можете да го направите по банковата й сметка:

Уникредит Булбанк
BIC UNCRBGSF 
IBAN BG05UNCR70001522967589 
Титуляр: Мариянна Стефчова Цакова

Или на PayPal: mariqnnatsakovadonation

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук