ШОК И УЖАС в Ерусалим! 23-годишна еврейка се съблече чисто гола пред Стената на плача (ВИДЕО 18+)

0
1265

Израелската полиция арестува днес жена, която се беше съблякла чисто гола пред Стената на плача – най-свещеното за еврейската религия място в старата част на Ерусалим, предаде Франс прес.

Арестуваната е 23-годишна еврейка, която свалила дрехите си в ранния следобед в определеното за жени пространство на стената, съобщи полицейският говорител Мики Розенфелд, съобщава БНТ.

Той уточни, че полицаите, които били на място, веднага я покрили с шалове, за да избегнат по-сериозен инцидент с присъстващите там еврейски вярващи. „Доколкото ми е известно това е първият случай жена да се разсъблече на Стената на плача“, допълни говорителят. Жената е била прегледана от психолог в опит да се разберат причините за деянието ѝ. Стената на плача се намира в Източен Ерусалим, палестинска територия, превзета от Израел през 1967 година и анексирана от него през 1980 година. Тя представлява останки от подпорната стена на втория храм, разрушен от римляните през 70-а година. Храмът се намирал на височина, на мястото, където днес се простира Площадът на джамиите с Купола на Скалата и джамията „Ал Акса“ – третото най-свещено място в исляма.

ВИДЕО ТУК:

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук