ШОК! Емблематичният гангстер Жоро Илев плува край бреговете на черно море! Вижте!

0
1580

Мая Илиева пазила урна с част от тленните останки на Георги Илиев от смъртта му през 2005 г. до днес. В памет на фаталната 13-а годишнина от убийството му в Слънчев бряг вдовицата на Главния решила да разпръсне остатъка от праха му над любимите му заливи на Черно море завинаги.

Сантименталният за нея предмет я придружавал навсякъде по света – и по време на престоя й в България, и когато пътува за по няколко месеца до Доминикана, писа „Ретро“.

Дните, които Мая избрала за ритуала, били точно около 25 август – датата на неговото покушение. Още приживе Жоро споделял пред нея и пред майка си Венка, че имал лошо предчувствие и знаел, че не бил любимец на Господ, който не му бил отредил дълъг живот.

По време на тези разговори заявявал пред двете най-важни жени в живота си, че искреното му желание било да бъде кремиран, а прахът му да бъде разпръснат по сантименталните и важни за него места от детството, юношеството и живота му на зрял мъж.

През всичките години Мая не намирала сили да се раздели окончателно със съпруга си. Тази година се решила на важната крачка, като брат й бил неотлъчно до нея.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук