Шок! Жена роди, докато е в кома, после се събуди като по чудо

0
598

Лекарите не давали никаква надежда на близките й, че някога ще се възстанови

Жена се събуди след четири месеца в кома и то в момент, в който лекарите не даваха никаква надежда. Чудото е още по-голямо, защото Вероника е била бременна, а лекарите са поддържали живота й с надеждата тя да издържи, докато бебето може да се роди.

Младата жена претърпяла жестока автомобилна катастрофа, след която изпада в дълбока кома. В този момент била бременна в петия месец и лекарите решили да поддържат живота й, за да може да спасят поне бебето. Накрая в уреченото време Вероника родила син с цезарово сечение.

Какво било учудването на всички, когато малко след това не само, че излязла от комата, но и започнала да се възстановява бързо.

Лекарите, които следили състоянието на 33-годишната жена, казват, че това е истинско чудо, защото изследванията не давали надежда тя да се възстанови някога.

Сега Вероника и момченцето й Даниел се чувстват все по-добре. Двамата се възстановяват бързо и скоро Вероника ще може да заживее пак, както преди катастрофата.

„Повечето пациенти в нейното състояние остават в кома чак до смъртта си. Това пациентът да се събуди и отново да се върне към предишния си живот, е наистина чудо, което никой не може да си обясни“, разкрива една от лекарките, следила състоянието на Вероника.

В момента цялото семейство на младата жена е около нея и помага, за да може тя да се възстанови по-бързо.

Превод БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук