ШОК! Известната българска актриса Радина Кърджилова лъсна в с*кс клип! (ГОРЕЩО ВИДЕО) 18+

0
3090

Откакто съществува изкуството на Мелпомена, начинът да пробиеш си е все един и същ – с голота. Именно тя издига и младата актриса Радина Кърджилова в българското кино и театъра.

Любопитното тук е обаче, че голите изпълнения на Радина започват още когато е на 17 години. Тя е непълнолетна, но това не й пречи да се снима в еротични кадри на филма „Последният бей на Балканите“. HotZona.bg вече ви показа част от неприличните кадри от лентата, където Кърджилова прави секс и свършва в обятията на бея.

Тогава Радина не е имала планове да става актриса, тя се явява на кастинг, за да подкрепи приятеля си. Но веднага се набива на очи на режисьора и й дават роля с тлъст хонорар. Тогава чаровното 17-годишно момиче осъзнава, че иска да бъде актриса.

Завършва средното си образувание и записва в НАТФИЗ. На следващата година хубавицата е избрана за главна роля в българския филм TILT, писа „Всеки ден“. И там има голи сцени, но Радина вече има опит с тях. Тя отново се съблича в сцена под душа пред очите на колегата й Явор Бахаров.

Отново с него лъсват в голите аматьорски кадри в интернет. Явор, Радина, гаджето й Wash MC и още няколко души си спретват купон наоткрито и уж за майтапа се снимат, докато си правят френска любов. Кадрите изтичат малко след летящия старт на сериала „Стъклен дом“, в който участва Радина.

Сапунката, в комбинация с голите снимки на Кърджилова я правят утвърдена звезда в родното кино.

По-късно се влюбват с актьора Деян Донков и започва бурната им любов по светските събития. Винаги заедно и винаги демонстрират страстната си връзка. Може би и затова са поканени за рекламни лица на марка вино, като на рекламата Радина отново е… ГОЛА.

Но кариерата на Кърджилова още е в началото си, така че голите кадри тепърва предстоят. А част от тях може да разгледате в галерията по-долу.

 

ВИДЕО ТУК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук