ШОК! Полковник обезумя, бие циганка!

0
1426

В автобус номер 280, движещ се в посока СУ „Климент Охридски“ – НСА се извършило нападение над роми, съобщава FRONT.BG. На спирката на Г.М. Димитров се качил мъж на средна възраст, който предизвикал безредици, тъй като се нахвърлил да бие циганка и двете й дъщери.

Ето какво разказва свидетел:
„Присъствах на най-зрелищния скандал! Пътувах в автобус 280. От спирката на Г.М. Димитров се качи възрастен мъж, който потърси къде да седне. На четворката седалки седяха една циганка и двете и дъщери. Момиченцето беше с операция, но въпреки всичко му предложи да седне. Той измърмори нещо изпод носа, след което извади една цигара и тръгна да пали. Другото момиче му рече, че в автобуса не се пуши, а той се нахвърли върху тях и почна да ги обижда. „К*рви“, „нещастници“, „марш от тука“, „от вас, гратисчии мръсни, сме на тоя хал“, „едни такива кучки като вас ме ограбиха“, „мама ви мръсна“ и се пресегна да оскубе едното момиче, което се сгуши в майка си.

Намесихме се аз и няколко момчета, обаче положението ескалира и на УНСС дойде шофьорът. Викнаха и полиция, защото тоя звяр наистина беше обезумял. Крещеше, псуваше ги, тръгна да ги бие… Жената чак дръпна тениската на дъщеря си и под нея всички видяха огромния порез от операцията на детето, ама тоя мъж, полковник бил, крещеше: Смърт за педалите и циганите!“

Източник: bnews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук