ШОК УЖАС В ДЕЙЛИ ПРЕС! Смърт и оргии в център за настаняване от семеен тип (ЦНСТ) в столичния квартал „Надежда“ в София!

0
11687
Дом за деца лишени от родителска грижа "Асен Злтатаров" в кв. "Надежда". Който в момента е закрит, а децата от него настанени в подобни центрове като този по-долу.

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – СОФИЯ

„Дрогата повали тийнейджърката“, така започва поредната скандална статия във вестник „България днес“, видя „Дейли Прес“.

Крият содомията от една година, убедени са бивши служители на Център за настаняване от семеен тип (ЦНСТ) в кв. „Надежда“.

Потулена смърт на непълнолетно дете, оргии, блудства и изнасилвания царт в скандалния социален дом за младежи. Това споделиха пред в. „България днес“ бивши служители на дома, които са погнусени от ставащото зад дебелите стени на зданието.

Именно на метри от сградата припадна от цигара мирихуана 15-годишно момиче, а нейна приятелка избяга и се издирва от полицията. И двете момичета били рискови и живеели в кризисния център, продължава в. „България днес“.

„Превърнаха този и други домове в квартала и цяла София в сборен пубкт за Содом и Гомор. Преди няколко месеца почина момченце. Друго се изявява като сутеньор, а някой момичета откровено проституират. Дрогирането, алкохолът и цигарите са почти ежедневие. Вкараха гетата в хубавите домове. Всичко се потулва“, споделиха пред вестника работещи доскоро в социалния дом които нееднократно са подавали сигнали за твърденията си пред компетентните органи. Наказани, по думите им, няма и до ден днешен.

„Това, че тийнейджърки пушат марихуана, изобщо не е новина. Превърна се в такава, защото едното не издържа и припадна. Нужен е далеч по силен контрол“, категорични са специалистите и добавят, че едното от момиче е било с неколкократните си опити да избяга от дома.

Още през 2014 г., стана ясно, че 13-годишно ромче от същия дом сее СПИН в центъра на София. Мургавият несретник със смъртоносното заболяване просеше в района на ул. „Пиротска“, ЦУМ, джамията и Центални хали.

Освен него още четри заразени деца са изхвърлени на улицата още тогава, където просят и проституират. Момчета изнасилват други момчета, деца си режат вените, а други ги приемат дрогирани в болница. Това са част от твърденията на бивши възпитаници и служители на дома в „Надежда“, разказани пред вестника още през 2014-а и потвърдени три години по – късно.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС! 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук