четвъртък, май 9, 2024
Google search engine
дом Топ Шофьор се заби в къща в Габрово и загина на място

Шофьор се заби в къща в Габрово и загина на място

0
1227

Лека кола се е врязала в първия етаж на къща в центъра на Габрово. Катастрофата е станала през нощта заради несъобразена скорост. 43-годишният шофьор е издъхнал на път за болницата. Живеещото в къщата семейство се разминало със силен шок и сериозни щети.

Пред БНТ жители на квартала алармираха, че това не е първият подобен инцидент. Те обвиняват институциите, че не предприемат никакви мерки, за да бъде обезопасен участъкът.

Потърпевшият Стоян Дачев разказва, че около полунощ къщата му се разтресла. Спрял и токът. Минута по-късно станало ясно, че в стаите на първия етаж е влетял автомобил. Километражът на колата бил спрял на 95-100 километра. Дачев обяснява, че стаите се използват за офиси на фирмата им.

Габровци са категорични, че участъкът е опасен. Освен кръстовище, в района имало дере с река и сгради. Ограниченията не се спазвали. Затова хората настояват общината да постави „легнали полицаи”.

От полицията обясниха, че предстои да направят анализ и оценка на района, както и дали наистина се налага участъкът да бъде обезопасен допълнително./нюз

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук