ШУШАНА – МАМАТА НИ Е РАЗКАТАНА! Синът на строител №1 на ГЕРБ Цоло Вутев троши 40 000 евро за шампанско в Куршевел! Наздраве, Бойко! (ВИДЕО/СНИМКИ)

0
14291

Репортер по тематат: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ 

Българи празнуват в Courchevel… Moët се лее на фона на „Шушана“! 

Гледайте и плачете! Българи празнуват леейки шампанско за над 40 000 евро на френските алпи под звучите на песента „Шушана“.

Заведението е така известният гръцки ресторант „Наммос“, а мястото е френският ски курорт един от Топ 5 на света – Courchevel.

Марката на шампанското както се вижда е Moët, а в това заведение бутилката се предлага за 350 евро за един брой, съобщи в. „Топ Преса“, видя репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Основното действащо лице по информация на вестник „Топ Преса“ е Владо Вутов, сина на един от най – богатите българи Цолов Вутов – той участва в изграждането на доста инфраструктурни проекти един от който е магистрала „Струма“.

Ако ви е любопитно как изглежда Роман Абрамович, Наоми Кемпбъл, Дейвид Бекъм или Джордц Клуни в ски екип, посетете френския диамант Куршвел.

Има една продробност, която да вземете предвид – курортът е диамант във всяко едно отношение, особено когато си плащате сметките.

Според класация на британско издание Курешвел е най-скъпият курорт в Европа. Квадратният метър там струва 36.9 хил евро, за влекове давате 216 евро седмично, а най-достъпната бира е 12.50 евро.

Куршевел има репутацията и на най-добрия ски резорт в света. Можете да бъдете спокойни и уверени и да плачете от радост че парите от Вашите данъци се харчат правилно. Наздраве!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук