Юксел Кадриев затъна в пороци – водещият пропуши и надига чашката

0
1673

Юксел Кадриев плаши все повече колегите си от Би Ти Ви. Водещият се е завърнал към всичките си пороци и буквално е затънал в зависимости заради депресията, която го мъчи. Новинарят отново е пропушил и не спира да пали цигара от цигара, видя и фотограф на „Ретро”. Колегите му пък разкриват, че вечер нямал търпение да свърши с работата в нюзрума и да седне на по чашка с персонала.

„Стигнал е дотам, че търси компанията на обслужващия персонал и си говори редовно с шофьорите, пийва с работниците от техническата поддръжка. Явно приказките, че е в жестока депресия заради проблемите с дъщеря му и жена му, са верни и е напът да удари дъното”, категорични са хора от Би Ти Ви.

Видът на водещия също показва, че се е променил неузнаваемо и вече не е същият суетен и наперен тв мачо. Кадриев тотално е запуснал формата си, която преди поддържаше с ежедневни тренировки по карате. Новинарят от месеци не е стъпвал в залата, а вместо това пуши, яде и пие, което се е отразило пагубно на фигурата му. Той е замязал на застаряващ чичко с коремче и прогресивно оплешивяващо теме.

„Ако продължава така, скоро няма да се радва на екранни изяви, защото никой не иска да гледа подпухнала и депресирана физиономия на мъж в криза на средната възраст”, коментират с горчивина колегите на Кадриев.

pik.bg

Юксел се е върнал към цигарите, с които успокоява нервите си

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук