Яна Маринова си показа ц*ц*те! Вижте 39-годишната актриса по голи гърди, гледката е невероятна (СНИМКИ 18+)

0
12250

Освен каскадьор в някои американски нискобюджетни продукции, актрисата Яна Маринова все по-често присъства на малкия екран, а отскоро и на театралната сцена.

Яна разказва, че ролята й на Елена в Стъклен дом е голямо предизвикателство за нея, а нейният съпруг Тишо никак не ревнува от екранния й такъв. “Аз дори често му споделям какви са ни проблемите, той е наистина много разбран”, разказва актрисата.

Отскоро тя е звезда в постановката на Асен Блатечки “Смях в залата”.

Ролята на Яна я представя облечена само по бельо. Въпреки сексапилната фигура на актрисата, никой не й обръща внимание, защото всички, включително Калин Врачански и Асен Блатечки, са свикнали да виждат колежката си полуоблечена.

“Нямам никакво притеснения да излизам по бельо. Всички са свикнали да ме гледат и никакво внимание не ми обръщат, защото се занимават със своите задачи. Няколко дена преди постановката, Асен ме предупреди да започна да се разхождам по бельо, за да няма сериозни вълнения и аз така и направих”, шегува се Яна, цитира blife.bg.

Тя е известна с каскадьорските си умения и както сама признава, има над десетина филма. “Имала съм доста екстремни преживявания, но продължавам да участвам в каскади. Искам сама да си правя каскадите в някой голям филм. Това е моята цел и аз я следвам”.

    

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук