Ясен Тодоров: Подложен съм на телефонен терор заради профил със снимка на Христо Иванов

0
608

Никога не съм казвал, че съобщенията, които съм изпращал, имат сексуален характер. Те са от битов тип. Това заяви пред bTV председателят на етичната комисия на ВСС Ясен Тодоров.„Не харесвам да се показват разпечатки на телефонни разговори и съобщения, защото аз там имам лична комуникация. Вярно е, че сме обществени личности, но ние също имаме личен живот. Подложен съм на телефонен терор от номер, който е със снимка на бившия министър на правосъдието“, разкри той.

„Г-н Димитър Узунов е уважавана и консенсусна фигура“, обяви Ясен Тодоров по повод назначаването назначаването му за представляващ Съвета. „Соня Найденова нито е отстранена. нито опраскана“, категоричен е председателят на етичната комисия на ВСС.

„Голяма загадка за мен е какво стимулира Лозан Панов да преживее такъв катарзис през последната една година и защо промени възгледите си. Изключително ме притеснява намесата на политиката в съдебната власт“, обяви той.

„Нямам телефона на Бойко Борисов, не поддържам комуникация с него. Видях го за последно през 2004 година и след това преди 10-тина дни на заседанието на ВСС“, завърши Ясен Тодоров. /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук