2000 българи атакуват властта! Ще свалят ли ГЕРБ? Истина или спектакъл? Виж тук:

0
1206

Над 2 000 души са решили  да се включат в бъдещия проект на Слави Трифонов, който обеща да докара на власт умни, честни и неопетнени хора.

За това се похвали самият той в писмо, изпратено до медиите.

Хората, изявили желание да влязат в политиката и да управляват България са предимно родни бизнесмени, но не липсват и мераклии, които живеят в чужбина.  В писмото си той твърди, че желаещите да влязат в политическия му проект са от всички сфери на обществото и преобладават културни и честни личности. Има такива с личен успешен бизнес, с добри професии и доходи, със собствени фирми, дейци на културата, известни и неизвестни имена и ентусиазмът е много висок.

Политическата хранилка винаги е привличала алчни за власт и пари кариеристи, затова цифрата не ни учудва. Дори ни се струва прекалено малка при този наплив и мераци на българите да се реализират, да се прочуят и да бръкнат в кацата с меда.

Сред тях най-вероятно има и идеалисти, има и материалисти. Те бяха наречени  „образовани, качествени и морални българи“.

Нямаме идея как ще става кастингът за управляващи и за новото лице на България. В „Шоуто на Слави“ ли ще ги препитват, а зрителите ще ги избират с смс-и, или това ще става при затворени врати?

Какви ще са критериите?

Кой ще е в изпитната комисия и ще определя кой става и кой не.

Аз реших да събера голяма комисия от хора, завършили престижни университети, от хора, постигнали много в своята област и те ще определят кои са най-качествените и моралните, за да се кандидатират за депутати, повдигна завесата Трифонов.  Ще променим порочната система и страната ще се управлява от личности, които с доказани в своята област и ще милеят за България.

Да вярваме ли, да не вярваме ли?

Слави обеща и че ще вдигне хиляди на бунт, ако не се приемат разултатите от раферендума и най-вече мажоритарното гласуване. Но постоя три дни на едно столче и отиде да се оперира.

После даде три месеца срок на депутатите и ги заплаши с протести, но трите месеца отдавна минаха, а и помен от протест няма.

Вместо това се прави кастинг за политици, като в някакво телевизионно шоу.

Продължава да виси въпросът, след като мине кастинга, какво ще се прави в избраните?

Ще свалят парламента, за да заемат там местата ли?

Ще се вдига общонародна революция ли?

Как?

С песни и танци, или някой концерт на жълтите павета?

Извинете, но звучи несериозно да избираш бъдещите управници, когато сегашните са на власт и ще са там още три години по закон.

Гръмоотвод на народното недоволство ли е шоуменът?

Или фалшива надежда, че нещо у нас някога ще се промени?

Или просто някой си е платил за цирка, който отклонява вниманието от политическите безобразия и насажда вяра  у лековерните?

Или пък чист слугинаж на друга партия?

Ще  поживеем /ако оживеем/ и ще видим.

Но едва ли Слави е човекът, който може да обърне статуквото в България, камо ли да управлява!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук