19-годишен баща удуши детето си, защото му пречи да спи, после му пуснал ток, за да го

0
4157

Такива хора живеят около нас …

Един млад баща в Арканзас, САЩ, удуши малката си дъщеря. След това се опита да я съживи, пускайки електрически ток през удължителния кабел, съобщава Fox News .

19-годишният Тайлър Бюканън е обвинен в умишленото убийство на дъщеря му, 2-месечна Пейсли.

Бащата удря момичето, защото то плаче и му пречи да спи.

Първоначално Бюканън казал на полицията, че бебето се е събудило около 5:30 часа сутринта и той го е хранил от бутилката, след което отново заспал.

Той заявява, че когато се събудил по-късно, дъщеря му вече не дишала. Така Тайлър взел удължителния кабел, включил го в мрежата и се опитал да съживи момичето, като пусне ток през тялото му.
По-късно Бюканън признал, че притискал лицето на момичето към рамото си, защото продължавало да плаче, а той искал да спи.
19-годишният баща признал престъплението си и дал под клетва писмени доказателства.

Момчето признало, че е удушило детето около 2 сутринта и не е казало на никого. Майката на бебето повикала полицията в 9 часа сутринта, когато се събудила и видяла, че бебето не диша.

Триша, която е съседка заявява, че бащата обичал бебето и го наричал “малкото бижу” и “най-умното момиче” . Жената добавя, че й позволявал да играе с бебето и да го държи на ръце.

Според обвинението Бюканън е изправен пред смъртното наказание или доживотен затвор. Сега той е държан в затвора Кроуфорд Каунти.

И какво мислите за този инцидент?

zajenata.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук