Топ

Хлапе купи яйца от супера и му се излюпи пате /СНИМКИ/

14-годишен английски ученик дочака излюпването на патенце от едно от яйцата, които закупил от супермаркета за 2,30 паунда преди няколко седмици. Знаменателното събитие станало в инкубатор, за който той платил 40 паунда в eBay.
Момчето решило да провери твърдението, че е възможно да се излюпи пиле от яйце, купено от бакалията. Неговата настойчивост била възнаградена на 28-ия ден с появата на патето, за което са подготвени имената Джереми или Джемима, когато се установи пола му, пише „Дейли Мейл“.
Още на третия ден под лъча на прожектора той забелязал тупкащо сърце в една от черупките. „От този момент нероденото пате ставаше все по-голямо с всеки изминал ден, след 3 седмици яйцето започна да се пука и след няколко дни мъничкото пате излезе от него“, разказа Уилям.
Баща му, който е финансов съветник, си призна, че въобще не вярвал да се появи пате от яйцата, купени от малкия му син. Когато порасне патето ще бъде преместено да живее в близка ферма с малко езерце. „То ще си живее щастливо там и аз ще мога да го посещавам“, каза Уилям. kanal3.bg
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top